Platou tricolor cu:
în actul doi intră raţa sălbatică în lectică de varza – aşa cum îi stă bine unei raţe;
în ultimul act, marşul triumfal, actorul principal este cerbul acompaniat cu un delicios sos de coacăze.Minunăţii vânătorești
Aperitiv sau cum spun francezii “Hors d’oeuvre” numai bune pentru a deschide pofta de mâncare – salam de urs, pastrama de cerb, salam de mistreț si tartine cu pate de iepure.
Para Wiliams fiartă în sos de vin cu aromă de vanilie burbon
Degustare de vinuri de la Crama Oprisor, asistata de somelierul Gabriel Cristea.
Toate preparatele sunt ridicate la rangul de artă de către Nichi Marăcine, marele maestrul bucatar al nostru, probabil cel mai iscusit bucătar din Galați, dar acest ultim aspect așteptam să-l validați dumneavoastră după ce veți binevoi a gusta din bucatele noastre.
Regalul Vănătoresc este o adevartă experiență culinară rezervată exclusiv celor care apreciază arta culinară in toate formele sale de exprimare.
Locurile sunt limitate de capacitatea restaurantului!!!
Rezervați acum la 0724 258 033