Facebook YouTube Twitter RSS

Politica de confidentialitate

Declaratie de confidentialitate

Proprietarul site-ului www.informatiigalati.ro este S.C. Sanara S.R.L., cu sediul in Galati, str. Domnească  nr.13,  bloc L, ap.166, inregistrată la Oficiul Registrului Comertului sub numarul J17……, cod unic de înregistrare RO………

Datele Dumneavoastra sunt colectate, prelucrate si protejate conform legislatiei in vigoare.

Declaratia de confidentialitate precizeaza informatiile personale colectate prin site-ul  www.informatiigalati.ro si aplicatiilor conexe, precum si modul în care se colecteaza si se folosesc informatiile respective. Echipa www.informatiigalati.ro protejezeaza dreptul la intimitate al utilizatorilor. Informatiile furnizate sunt folosite numai in scopurile petru care Dumneavoastra va dati acordul.

Protectie date personale

In conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, www.informatiigalati.ro se oblige sa administreze datele Dumneavoastra personale in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate.

Scopul colectării datelor Dumneavoastra este acela de a va pune la dispozitie, in intregime, serviciile site-ului: baza de date de interes public, noutatile cu privire la aceasta baza de date, campanile de reduceri, concursuri, tombole etc. organizate de catre clientii nostri. Refuzul Dumneavoastra de a semna ca abonat pentru a primi newsletters duca la imposibilitatea www.informatiigalati.ro de a va oferi informatiile publicate.

Informatiile vor fi utilizate doar de catre operator si vor fi comunicate autoritatile publice numai in cazul in care acestea o cer pentru derularea unui act administrativ sau de justitie.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justiţiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneţi prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor, adresand o cerere scrisa la g@lati.ro.

Responsabilitatea corectitudinii adresei de e-mail cu care va inscrieti pentru primirea de newsletters va apartine in intregime.

Responsabilitatea corectitudinii datelor furnizate de catre clientii nostril le apartine in intregime.

Informaţii colectate si folosire lor

Informaţiile inregistrate se refera doar la o adresa de e-mail de utilizator, prin care va declarati de acord sa primiti newsletters despre campanile si produsele postate pe site.

In momentul inregistrarii pe site-ul www.informatiigalati.ro, prin crearea unui cont, prin accesarea diferitelor servicii si produse Magazinuldecase.ro, ori prin activarea unor materiale promotionale sau publicitare, www.informatiigalati.ro nu va prelucra informatii cu caracter personal de natura sa identifice o anumita persoana.

Informaţii cu privire la cont

Informaţia despre Dumneavoastră pe care o cerem şi o stocam la crearea un cont este adresa de e-mail. Adresa o folosim pentru a va trimite actualizări, pentru a vă semnla servicii ale site-ului si partenerilor/clientilor, şi pentru a vă contacta în numele altor utilizatori.

Invitatii pentru prieteni

Aveti posibilitatea de a va invita prietenii sa se inscrie pe site prin abonare.

Servicii catre alte parti

Va permitem să afisati informatii din profilul si mesajele publice catre alte părţi, cum ar fi Facebook, Hi5 sau Twitter.

Activitate in site

Informaţiile legate de activitatea Dumneavoastra in site (paginile vizitate, tipul de browser, adresa IP, URL-ul cerut, şi data şi ora vizitei) vor putea fi stocate. Aceste informaţii vor fi utilizate pentru administrarea site-ului şi oferirea celor mai bune servicii.

Securitate date

Datele de insciere ca abonat sunt protejate de catre www.informatiigalati.ro.

Modificare politica de confidentialitate

Orice schimbare a regulilor de confidentialitate va fi publicata in aceasta pagina. In calitate de abonat, veti fi tinut la current cu modificarile.

Dezabonare

Pentru a nu mai primi newsletters cu privire la produsele si serviciile www.informatiigalati.ro, va rugam sa ne scrieti pe adresa g@lati.ro.