Facebook YouTube Twitter RSS

Termeni si conditii

S. C. Sanara S. R. L., titular al drepturilor de proprietate, va pune la dispozitie serviciile din cadrul site-ului www.informatiigalati.ro. Prin apasarea butonului “Abonare”, sunteti de accord sa primiti newsletters privind serviciile si ofertele publicare in site.
Descriere servicii

www.informatiigalati.ro va pune la dispozitie o baza de date in care puteti gasi informatii de utilitate publica privind servicii si produse ale unor companii si institutii din municipiul si judetul Galati.

Inregistrare ca abonat

Orice utilizator poate accesa oricand si de oriunde informatiile oferite de catre www.informatiigalati.ro, cu conditia sa nu fi prejudiciat, in orice fel, site-ul sau proprietarul acestuia.

Odata cu abonarea – prin introducerea adresei de e-mail – veti primi newsletters privitoare la serviciile si produsele clientilor nostril.

Continut

Exactitatea informatiilor publicate in site revine in intregime abonatului sau clientului. Oblicatia asumata de catre www.informatiigalati.ro este aceea de a veghea la decenta si legalitatea informatiilor publicate si a newsletters.

Modificari

www.informatiigalati.ro poate modifica sau intrerupe serviciul, fara notificare.

Intreruperea

Contractul cu clientii poate fi interrupt in orice moment, potrivit dispozitiilor contractuale. Abonamentul utilizatorului poate fi intrerup, la randul sau, fara notiifcare.

Link-uri

www.informatiigalati.ro poate posta link-uri catre alte resurse. Proprietarul nu este responsabil pentru disponibilitatea acestora, nu garanteaza, nu este responsabil pentru continut, publicitate, produse sau alte materiale de pe sau disponibile pe aceste resurse.

Absolvire de raspundere

Odata cu vizitarea site-ului, sunteti in mod tacit de accord cu:

a) serviciile furnizate sunt “asa cum sunt” sau “asa cum sunt disponibile”;
b) www.informatiigalati.ro nu ofera nici o garantie, pentru servicii, oferte ori date furnizate de catre terti;

c) www.informatiigalati.ro nu este raspunzator, in nici un fel, pentru orice daune provocate prin utilizarea datelor furnizate.