Facebook YouTube Twitter RSS

Despre Noi

De nenumarate ori ni s-a intamplat sa petrecem minute in sir pe internet, dand cautare dupa cautare, in incercarea de a gasi o informatie utila si urgenta. de cele mai multe ori, ceeace am gasit era fie greu de aflat, fie avea datele de contact ori adresele gresite.

Ne-am gandit, de aceea, sa strangem tot ce poate fi important si util in Galati intr-un singur loc, sa infiintam cea mai mare baza de date online si sa o punem, in mod gratuit, la dispozitia Dumneavoastra, a galatenilor.

Chiar daca, la inceput, aceasta baza de date este incompleta, suntem hotarati sa o imbogatim in fiecare zi. Pentru ca intr-adevar www.informatiigalati.ro sa fie complet, suntem deschisi opiniilor si sugestiilor Dumneavoastra, pentru a va da posibilitatea de a gasi tot ce va intereseaza despre orasul nostru intr-un singur loc, la distanta de cateva clicuri.

Vom posta in permanenta toate noutatile care ne parvin, fiecare eveniment de interes public, reducerile, tombolele si concursurile organizate de societatile comerciale din oras, spectacolele, expozitiile, si vom tine baza de date la zi.

Pentru a va scuti de deplasari, va dam posibilitatea, la unele categorii ale site-ului, sa alegeti firma sau persoana de care aveti nevoie si care isi are sediul cel mai aproape de dumneavoastra.